1 közepes db alma (én Idaredet használtam)
2 ek zabpehely
2.5 dl tej
1 dl ásványvíz (szénsavmentes)
1.5 ek méz
1 fél citromból nyert citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj
1 csipet fahéj
A zabpelyhet a mézes tejben pár perc alatt puhára főzzük.
Az alma magházát kivágjuk, és héjastul nagyobb darabokra vágjuk, lecsöpögtetjük citromlével, turmixba tesszük.
Hozzáadjuk a kihűlt zabpelyhes tejet, a vizet és a fahéjat.
Habosra turmixoljuk.
A kelkáposztából vágjuk ki a vastag ereket, ez talán kicsit macerásnak tűnik majd, de pár nap alatt bele lehet jönni, és egy mozdulattal el lehet távolítani aztán a nem kívánt rész...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA banánt szeleteld apró karikákra, majd a többi összetevővel együtt helyezd bele a turmixgépbe. Az agávészirup édes ízt ad az italnak, azonban ha érett banánnal készíted a reggelit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű