200 g edami sajt
200 g majonéz
180 g tejföl (min. 16%)
7 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors ízlés szerint
A sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük.
Megízesítjük sóval, borssal, újból átkeverjük és a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Fél óra múlva már fogyasztható is.
http://receptneked.hu/eloetelek/sajtos-fokhagymas-szendvicskrem/
Az ujjnyi vastagságúra szeletelt májat a fűszerkeverékkel beszórjuk, majd saját zsírjában kisütjük. A májat villával összetörjük, hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat kockára a zöld fűszereket apróra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, oregánóval, borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Reis oder Bulgur wie gewohnt in Salzwasser garen und abkühlen lassen. Aus Essig, Öl und Gewürzen ein Dressing rühren. Mit dem geputzten bzw. abgetropften Gemüse sowie dem Reis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű