200 g edami sajt
200 g majonéz
180 g tejföl (min. 16%)
7 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors ízlés szerint
A sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük.
Megízesítjük sóval, borssal, újból átkeverjük és a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Fél óra múlva már fogyasztható is.
A tojásokat keményre főzzük. A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű200 g tehéntúró 100 g sajt 100 g tejföl 150 g sonka vegáknak kihagyni helyette füstölt sajt 100 g füstölt lazac (kihagyható) 4 saláta levél
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd szűrőben jól lecsepegtetjük. 2.Míg a zöldségek főnek, apróbb darabokra vágjuk a főtt húst. 3.Felk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű