50 dkg kígyóuborka, 6 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej lila hagyma, 15 dkg fetasajt, 3 ek extra szűz oliva olaj, 1 ek citromlé, 1 kk só.
Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk.
Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével.
A tetejét megszórjuk a felkockázott fetasajttal.
Behűtve tálaljuk.
Mindenféle sült hús mellé kínálhatjuk. A grill partik királya lehet.
Csomagold ki a pulykasonkát, és helyezd a szeleteket egy tányérra, hogy kéznél legyenek. A tormás tekercshez a vajat felezd meg, egyik részét egy lábasban olvaszd meg. Keverd b...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, megmossuk. Az újhagymát kevés zöldjével együtt felkarikázzuk; a lilahagymát vékony gerezdekre-karikákra szeljük, néhányat félreteszünk belőlük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajból, lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük. A besamelmártás 2/3 részéhez keverjük a tormát,5 dkg vajat, ízesítjük sóval, borssal. A tojásokat ket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű