Családireceptkönyv.hu

Sopszka


Írta:

Elk. idő: 30 pec
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg kígyóuborka, 6 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej lila hagyma, 15 dkg fetasajt, 3 ek extra szűz oliva olaj, 1 ek citromlé, 1 kk só.

Elkészítés:


Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk.
Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével.
A tetejét megszórjuk a felkockázott fetasajttal.
Behűtve tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Mindenféle sült hús mellé kínálhatjuk. A grill partik királya lehet.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Kerti parti, Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Varga Kata
Babos mártogató
Babos mártogató

A babot lemosom, olajon a hagymákat pirítom, paradicsomot, kakukkfű levélkéket, borsot, sót hozzákeverem. A babot is beleteszem, kissé átmelegítem, leveszem a tűzről és az egészet...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Krinolinsaláta
Krinolinsaláta

Elkészítés: A krinolint és az ecetes uborkát vékony csíkokra vágjuk és összekeverve egy tálba tesszük. A kefirből öntetet készítünk, amit ízesítünk sóval, borssal, édesítőszerrel,...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Sajtos tál
Sajtos tál

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk