50 dkg kígyóuborka, 6 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej lila hagyma, 15 dkg fetasajt, 3 ek extra szűz oliva olaj, 1 ek citromlé, 1 kk só.
Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk.
Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével.
A tetejét megszórjuk a felkockázott fetasajttal.
Behűtve tálaljuk.
Mindenféle sült hús mellé kínálhatjuk. A grill partik királya lehet.
A tányérokhoz a sajtot lereszeljük. Sütőpapírral bélelt tepsire 2 vagy 4 körlapot készítünk belőle, és 180 fokon kb. 5-8 perc alatt felolvasztjuk. Pár percig hűlni hagyjuk, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, uborkát, szalámit, paprikát, répát apróra szétvágjuk.Hozzáadjuk a tartármártást és a borsót. 1 dl hideg vízbebeletesszük a zselatint. 30-60 percig hagyjuk megdagadni. Azu...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1.A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) 2.Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk. Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk. A kézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű