50 dkg kígyóuborka, 6 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej lila hagyma, 15 dkg fetasajt, 3 ek extra szűz oliva olaj, 1 ek citromlé, 1 kk só.
Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk.
Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével.
A tetejét megszórjuk a felkockázott fetasajttal.
Behűtve tálaljuk.
Mindenféle sült hús mellé kínálhatjuk. A grill partik királya lehet.
Érett, de azért még kemény paradicsomokat választunk. Vékony karikákra szeljük és rétegezzük a hajszálvékonyra szelt vöröshagymával úgy, hogy soronként meghintjük egy kevés sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy narancs levét kifacsarjuk. A másik kettőt meghámozzuk, felszeleteljük. A sajtot is vékonyan felszeleteljük. Egy nagyobb tányérra rakjuk a salátát, elhelyezzük rajta felváltva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot, az uborkát, a retket összedaraboljuk, a lilahagymát felszeleteljük és a salátakeverékhez adjuk. Egy teflonserpenyőt vékonyan kikenünk olajjal és a reszelt sajt neg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Emmentaler reiben und mit allen Zutaten außer den Champignons mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Die Champignons waschen und die Stiele herausdrehen. Jeden Champigno...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű