1 ek. MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 kg krumpli
1 tubus majonéz
ízlés szerint bors
3 ek. olaj
4 ek. mustár
kevés kristálycukor
2 nagy pohár tejföl
pici só
4 fej lilahagyma
A krumplit megtisztítjuk, majd felkockázzuk és megfőzzük sós vízben, végül leszűrjük és hűlni hagyjuk.
A hagymát felkarikázzuk és félretesszük
A tejfölt, a mustárt, a kristálycukrot, a MAGGI Ételízesítőt, a borsot és az olajat összekeverjük, majd a kihűlt krumplira öntjük és óvatosan összekeverjük.
Lila-hagymával megszórjuk és tálaljuk.
Tojásokat megfőzzük, a krumplit is héjában főzzük. Az uborkát, a sonkát/ csirkemellet, a főtt tojásokat és krumplikat felkockázzuk kb. borsó és kukorica méretűre. Én úgy szoktam,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA főtt burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a többi hozzávalót: a tojásokat és az uborkát is feldaraboljuk, végül mindent egy nagy tálba teszünk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat +tejföl+ételizesitő+bors+liszt összekeverjük habosra - egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapirral -megkenjük olajjal -beleontjuk a masszát és 180 fokon 10 percig sut...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA káposztát csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott uborkát, paradicsomot, paprikát, majd a lecsepegtetett kukoricát. Elkeverjük, sózzuk és borsozzuk. A tejfölt a majonézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz