1 ek. MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 kg krumpli
1 tubus majonéz
ízlés szerint bors
3 ek. olaj
4 ek. mustár
kevés kristálycukor
2 nagy pohár tejföl
pici só
4 fej lilahagyma
A krumplit megtisztítjuk, majd felkockázzuk és megfőzzük sós vízben, végül leszűrjük és hűlni hagyjuk.
A hagymát felkarikázzuk és félretesszük
A tejfölt, a mustárt, a kristálycukrot, a MAGGI Ételízesítőt, a borsot és az olajat összekeverjük, majd a kihűlt krumplira öntjük és óvatosan összekeverjük.
Lila-hagymával megszórjuk és tálaljuk.
1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízb...
Elkészítési idő: 1 éjszaka Nehézség: KönnyűA quinoát duplamennyiségű vízben főzd meg. Közben olvaszd fel a kókuszolajat és süsd rajta néhány percig a kukoricát. Hagyd őket kihűlni, közben vágd apróra a hagymát, a paprikát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180°C-ra. A kenyeret vágd falatnyi kockákra, és keverd össze az olívaolajjal és a sóval. A tofut aprítsd 2×2 cm-es kockákra, és 1 evőkanál olívaolajjal, ném...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a káposztát egész vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a kettőt összekeverjük. A porcukrot egy tálba szórjuk, elk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű