4 db közepes nagyságú cékla,
2 gerezd fokhagyma,
125 g joghurt,
1 kiskanál méz,
1 evőkanál olívaolaj,
2 evőkanál apróra vágott kapor,
só és ecet ízlés szerint.
Süssük meg a céklát sütőben jó puhára, ha megsült tisztítsuk meg és vágjuk fel kockára és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá az ecetet, az olajat, a sót és keverjük össze, hagyjuk a céklát állni egy kicsit. A fokhagymát zúzzuk össze, majd kavarjuk össze a joghurttal, a kaporral és kevés sóval.Öntsük a salátára és már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat kívánunk!
A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, a mozzarellagolyókat félbevágjuk, s egy tálba halmozzuk. Sózzuk-borsozzuk, picit cukrozzuk, megszórjuk bazsalikommal. Ráönjük az ecetet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk. A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst felkockázzuk és a zöldségeket is megtisztítjuk, majd kevés sós vízben puhára főzzük. Mikor megfőttek, a zöldségeket is apróra vágjuk és a hússal együtt egy tálba tessz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűcherry paradicsom 6 db A nagyobb cherry paradicsomokat negyedekre vágjuk. 2. uborka 1 db Az uborkát meghámozzuk, és feldaraboljuk. 3. vöröshagyma ½ db Egy vöröshagyma...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: Közepes