4 db közepes nagyságú cékla,
2 gerezd fokhagyma,
125 g joghurt,
1 kiskanál méz,
1 evőkanál olívaolaj,
2 evőkanál apróra vágott kapor,
só és ecet ízlés szerint.
Süssük meg a céklát sütőben jó puhára, ha megsült tisztítsuk meg és vágjuk fel kockára és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá az ecetet, az olajat, a sót és keverjük össze, hagyjuk a céklát állni egy kicsit. A fokhagymát zúzzuk össze, majd kavarjuk össze a joghurttal, a kaporral és kevés sóval.Öntsük a salátára és már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat kívánunk!
A zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem.. Meglocsolom olajjal fűszerezem szárított bazsalikommal
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összeaprítani, fűszerezni, majonézzel lágyítani.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReis in Salzwasser(oder Brühe) garen, abkühlen lassen. Zwiebeln, Schinken und Paprika würfeln, Mais abtropfen lassen. Die restlichen Zutaten vermischen und dazugeben. Im Kühlschran...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tojásokat keményre főzzük. 2.A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. 3.A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű