- 4-5 fej barna csiperke gomba
- friss bébispenót
- két szál sárgarépa
- 2 fej cékla
- bacon
- olívaolaj
- só, bors
A répát és a céklát tisztítsd meg, és szeletelővel vágd vékony szeletekre, majd add hozzá a bébi spenótot. A bacon-t süsd ropogósra, a csiperkét pedig vágd félbe és kevés olívaolajon pirítsd meg minden oldalán, közben borsozd és sózd a legvégén. Halmozd a bacont és a gombát a salátára.
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom. Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvékonyan felszelni a kínaikelt, megsózni és félórát állni hagyni, a majonézt kikeverni joghurttal/tejföllel, ecetes tormával majd összekeverni. Azonnal fogyasztható, de a hűtőben 1...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA rózsákra szedett brokkolit néhány perc alatt megfőzöm, közben az almát, a sajtot és a hagymát kis kockákra vágom. Ha szükséges a főtt brokkolit kisebb darabokra vágom, majd h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg keményre a tojásokat. Ha kihűltek, pucoljuk meg óvatosan. Hosszában vágjuk ketté őket, vegyük ki a sárgájukat és tegyük egy tálba. A tejfölt, a lazacot, a mustárt, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes