280 g olajos tonhalkonzerv - olaj nélkül!
1 kis fej vöröshagyma
1 teáskanál mustár
8 evőkanál majonéz
1 evőkanál citromlé
2 teáskanál zellerzöld (nyers)
1 csipet só
2 csipet fehérbors (őrölt)
1. A tonhalról leöntjük az olajat, majd egy tálba tesszük. Egy villával alaposan összetörjük, de nem pépesítjük. Jó, ha maradnak benne darabok.
2. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd a halhoz adjuk. Aki nem szeret ráharapni a hagymára, az le is reszelheti.
3. Beletesszük a mustárt, a citromlevet, a majonézt és az apróra vágott zellerlevelet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. Minimum 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.
4. Friss bagettel tálaljuk az elkészült majonézes tonhalkrémet. :)
Die Nudeln bissfest garen. Die Fleischwurst in kleine Würfel schneiden (bzw. die Würstchen in dünne Scheiben schneiden). Die hart gekochten Eier pellen und fein würfeln. Die Cornic...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk, levágjuk a végeit. Egy szeletelőn minél vékonyabbra szeleteljük. Rányomjuk a fokhagymát, besózzuk, alaposan átkeverjük és min.10 percig állni hagyjuk, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű