25 dkg rizs
50 dkg lencse
1 kis doboz tejföl
1 fej vöröshagyma
1 ek kókuszzsír
1 ek vegamix
1 csapott tk só
1 csokor petrezselyem zöldje felaprítva
borsikafű, majoranna, babérlevél
A rizst megfőzzük.
A lencsét a hagymával, babérlevéllel, majorannával, borsikafűvel puhára főzzük.
Amikor a rizs megfőtt, keverjük össze a lencsével és a petrezselyem zöldjével.
Kiolajozott tepsibe borítjuk a masszát.
A tetejét megkenhetjük tejföllel.
Sütőben 180 C-on 3/4 órát sütjük, míg szépen megpirul a teteje.
Apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük a vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a fűszereket, párszor átkeverjük. Ezután a húst is beleforgatjuk, és azt addig pirítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Apróra vágott vörös- és fokhagymán megpirítjuk a darált húst, amikor félkész, hozzáadjuk a fűszereket (só, bors, majoranna, oregánó, petrezselyem, fahéj, paprika). 2. Ha kész a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A túrót egy kisebb tálban villával összetörjük. 2. Összekeverjük a vaníliás cukorral, majd a tojásokkal és a tejföllel. 3. Ezután jöhetnek a száraz hozzávalók. Én ezt nagyon e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű