Családireceptkönyv.hu

Fűszersó!!!!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fokhagyma, vöröshagyma, zeller, vagy épp amit szeretnék

Elkészítés:



Fokhagymasó:
6 fej fokhagymát cikkekre szedek, lereszelek és az aszaló tálcájára rakok...
alaposan kopogósra szárítom 60 fokon..
mikor megszárad, kávé darálóba teszem és porrá őrlöm, ehhez teszek 2,5 kanál adalékmentes Erdélyi sót, melyet ugyanígy porrá őrlök, egybe keverem és kész is van...

Ugyan így készül a HAGYMASÓ...a ZELLERSÓ is.
nyáron a hagymaszárból, fokhagymaszárból is készítek.
a zellersó... a zeller gumót aprítóval összevágom, kopogósra szárítom...
őrlöm és sóval keverem...

Trükkök, tippek, praktikák:


Boros Valéria receptjei

Vali hagyományos konyhája

Fűszersó!!!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar avokádókrém
avokádókrém

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Édeskáposzta
Édeskáposzta

Nagyobb lábosban a zsíron/olajon megpirítom a szeletelt vöröshagymát és a vékony csíkokra vágott káposztát. Amikor már összeesett a káposzta, csipetnyi köménymaggal, jó evőkanálny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Virslipörkölt
Virslipörkölt

A zöldségeket meghámozom, megmosom. Egy serpenyőben felhevítem az olívaolajat. Az újhagymát, illetve a vöröshagymát felaprítom és az olajon üvegesre dinsztelem. A virslit felkarik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott oldalas imádni fogjátok !
Rántott oldalas imádni fogjátok !

Az abálási folyamat 90 C fok környékén legyen és maximálisan elég neki 45 perc.Ha kellemesen sós volt az alaplevünk már sózni nem kell a megabált oldalas darabokat, csak egy kevés...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk