0,5 kg reszelt alma
• 2 db, villával összetört banán
• 25 dkg mazsola
• 1 citrom leve és héja
• 1 pici kanál fahéj
• 20 dkg zabpehely
• 5 -10 dkg darált dió (ebből kell majd a tetejére is egy kevés)
• csipet só
Az elkészítése nagyon egyszerű:
1. Reszeld le az almát! A levére is szükséged lesz, ki ne nyomkodd!
2. Keverd bele az összes hozzávalót a reszelt almába!
3. A tetejét is szórd meg dióval!
4. Én őzgerincformában sütöttem, ehhez kikentem a formát vajjal, és belesimítottam a tésztát. Lefedtem fóliával, majd egy óráig így sütöttem 150°-on.
5. Amikor nagyjából átsült, vedd le a fóliát, addig süsd, míg meg nem pörkölődik a dió a tetején.
6. Kicsit hagyd hűlni, majd borítsd ki a formából!
Mindent összegyúrunk, apró kifliket formázunk belőle. Forró sütőben gyorsan megsülnek. Még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd két felé osztjuk, kinyújtjuk az egyik tésztás és (zsírozott,lisztezett tepsibe terítjüik) Ezen elosztjuk a lereszelt, ízesített almát, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsokimáz ,de akár kihagyható is Paleo csokoládét felolvasztok és a karika alját belemártom ( ezt használtam ) A hozzávalókat összegyúrom, kóstolom elég édes -e ,majd sodrófáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A krémsajtot, a citrom lereszelt héját és kifacsart levét, a mézet, a darált mandulát, a kurkumát és a 30 g kókuszreszeléket tegyük egy konyhai robotgépbe, és járassuk addig a m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű