Tésztához : 6 tojás, 4 evőkanál liszt, 2 evőkanál kakaó, 6 evőkanál cukor, 1 dl olaj, 1/2 cs sütőpor.
A krémhez : 25 dkg Ráma margarin, 15 dkg porcukor, 50 dkg túró.
A mázhoz : 1 cs vaníliás, pudingpor, 3,5 dl mirinda , 1 evőkanál cukor.
A tésztához a tojások sárgáját cukorral kikeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, a kakaót az olajat, majd a kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott, lisztezett, közepes tepsibe sütjük.
A krémhez, a margarint kikeverem a cukorral, belekeverem a villával áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítom.
A mázhoz a pudingport, elkeverem cukorral, apránként hozzáadom az üdítőt, és lassú tűzön, állandóan kevergetve, sűrűsödésig főzöm. Picit hűtöm, és azonnal a tésztára simítom. Mikor jó kihűlt szeletelem.
170 fokon sütjük.
Elkészítési idő: 35-40 perc Nehézség: Könnyű1. A kakaóport, vaníliás cukrot, kristálycukrot, búzadarát simára keverjük a tejjel, majd alacsony lángon összefőzzük folyamatosan kevergetve (kb. 10 percig főzzük). Amikor már kis...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy tálba szórjuk a lisztet, porcukrot, sütőport, kókuszreszeléket, vaníliás cukrot, majd a tojásokkal és a margarinnal összedolgozzuk. A sütőt előmelegítjük és két nagy tepsit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű