Családireceptkönyv.hu

Papillon Saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg főtt sonka
1 csomag zöldhagyma
15 dkg cheddar sajt
1 doboz csemege kukorica

Elkészítés:


A sonkát apróra kockázzuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, a sajtot durva lyukú reszelőn lereszeljük. A hozzávalókat összekeverjük, porítóssal, és majonéz alapú saláta öntettel kínáljuk.

Papillon Saláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Tavaszi vitaminsaláta
Tavaszi vitaminsaláta

Elkészítés A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldsé...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Franciasaláta
Franciasaláta

A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Coleslaw
Coleslaw

A káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Ezt követően a sárgarépát kisebb lyukú reszelőn reszeljük le, és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Egy edényben kikeverjük a majonézt...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombás céklasaláta
Gombás céklasaláta

A céklát és a gombát felszeleteljük, és összekeverjük. A többi anyagból kikeverjük a mártást, és ráöntjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk