20 dkg főtt sonka
1 csomag zöldhagyma
15 dkg cheddar sajt
1 doboz csemege kukorica
A sonkát apróra kockázzuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, a sajtot durva lyukú reszelőn lereszeljük. A hozzávalókat összekeverjük, porítóssal, és majonéz alapú saláta öntettel kínáljuk.
Érett, de azért még kemény paradicsomokat választunk. Vékony karikákra szeljük és rétegezzük a hajszálvékonyra szelt vöröshagymával úgy, hogy soronként meghintjük egy kevés sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat +tejföl+ételizesitő+bors+liszt összekeverjük habosra - egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapirral -megkenjük olajjal -beleontjuk a masszát és 180 fokon 10 percig sut...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük 200C-ra. A céklákat egyenként alufóliába csomagoljuk (kevés olívaolajjal csöpögtetjük meg, és sózzuk), és kb. 1-1 1/4 óra alatt megsütjük. Kissé lehűtjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot pürésítjük robotgéppel. A húst, sót, borsot, zsemlemorzsát, a paradicsom felét, a tojás és a zsályát összedolgozzuk. Belerakjuk formába, letakarjuk fóliával. 190 f...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű