20 dkg főtt sonka
1 csomag zöldhagyma
15 dkg cheddar sajt
1 doboz csemege kukorica
A sonkát apróra kockázzuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, a sajtot durva lyukú reszelőn lereszeljük. A hozzávalókat összekeverjük, porítóssal, és majonéz alapú saláta öntettel kínáljuk.
Elkészítés A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldsé...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Ezt követően a sárgarépát kisebb lyukú reszelőn reszeljük le, és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Egy edényben kikeverjük a majonézt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA céklát és a gombát felszeleteljük, és összekeverjük. A többi anyagból kikeverjük a mártást, és ráöntjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű