10 db keményre főt tojást hosszában ketté vágok.ki veszem a sárgáját egy tálban ízlés szerint sóval,borssal,apróra vágott petrezselyem zöldel,mustárral,10 dkg vajjal,össze keverem(a masszába tehetek apróra vágott csemege uborkát,kenőmájast,sült főtt húst apróra vágva vagy le darálva)a masszát a sárgája helyére töltöm vissza vajjal ki kent kisebb tepsibe teszem a tojásokat,3 dl tejföllel meg locsolom,rezelt sajttal meg szórom sütőben pirosra sütőm....
.10 db keményre főt tojást hosszában ketté vágok.ki veszem a sárgáját egy tálban ízlés szerint sóval,borssal,apróra vágott petrezselyem zöldel,mustárral,10 dkg vajjal,össze keverem(a masszába tehetek apróra vágott csemege uborkát,kenőmájast,sült főtt húst apróra vágva vagy le darálva)a masszát a sárgája helyére töltöm vissza vajjal ki kent kisebb tepsibe teszem a tojásokat,3 dl tejföllel meg locsolom,rezelt sajttal meg szórom sütőben pirosra sütőm..
Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát hozzászeleteljük, a 2 gerezd fokhagymát apróra vágva, belekeverjük. (Jó ha fél órát áll a sóban.) Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 4-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót, lazacot apróra vágjuk. A zellert és a lila hagymát felaprítjuk. Majd egy salátástálban összekeverjük a hozzávalókat. Fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk, megfőzzük sós vízben, de ne főzzük túl. Közben a hagymát vékony szeletekre vágjuk, és beáztatjuk a citromlébe. A tejfölt a majonézzel, a mustárral elkever...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűSűrűbb tartármártást készítünk. A húst, a héjában főtt, meghámozott, lehűtött burgonyát, a meghámozott almát és uborkát, a kemény tojást egyenletes, vékony metéltre vágjuk. Sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű