10 db keményre főt tojást hosszában ketté vágok.ki veszem a sárgáját egy tálban ízlés szerint sóval,borssal,apróra vágott petrezselyem zöldel,mustárral,10 dkg vajjal,össze keverem(a masszába tehetek apróra vágott csemege uborkát,kenőmájast,sült főtt húst apróra vágva vagy le darálva)a masszát a sárgája helyére töltöm vissza vajjal ki kent kisebb tepsibe teszem a tojásokat,3 dl tejföllel meg locsolom,rezelt sajttal meg szórom sütőben pirosra sütőm....
.10 db keményre főt tojást hosszában ketté vágok.ki veszem a sárgáját egy tálban ízlés szerint sóval,borssal,apróra vágott petrezselyem zöldel,mustárral,10 dkg vajjal,össze keverem(a masszába tehetek apróra vágott csemege uborkát,kenőmájast,sült főtt húst apróra vágva vagy le darálva)a masszát a sárgája helyére töltöm vissza vajjal ki kent kisebb tepsibe teszem a tojásokat,3 dl tejföllel meg locsolom,rezelt sajttal meg szórom sütőben pirosra sütőm..
A karfiolt rózsáira szedjük, jól átmossuk. Lobogó, sós vízben pár perc alatt épp roppanósra főzzük. Leszűrjük, hagyjuk lecsöpögni. Három tálkát készítünk. Az elsőbe szórjuk a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta külső leveleit szedjük le (erre nem lesz szükség). A többi részt éles késsel vágjuk vékony csíkokra. Sózzuk, és fél órára tegyük félre. A sótól a káposzta levet ereszt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz öntethez befőttesüvegbe mérjük az összes hozzávalót, majd lefedve az egészet jól összerázzuk. A rukkolához adjuk a felvágott almát, lila hagymát és koktélparadicsomot, az öntett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű