A húst gondosan megmossuk, megsózzuk, lábasban 4 dkg zsírban minden oldalát megpirítjuk, majd 1-2 dl forró víz aláöntésével fedő alatt kb. 40 percig pároljuk. Ekkor megfelelő nagys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSziasztok! Elhoztam nektek a világ legjobb kajáját amit ugy variálhatsz ahogy az neked a legjobb és ahogyan te szereted. Vágjunk is bele! Főzd ki a rizst, lesd meg a rizsfőzés rec...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Közepes-A vöröshagymát, a paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. -A hagymákat zsiradékon üvegesre dinszteljük --,Ezután hozzáadjuk a felkockázott pulykahúst. Ha a hús levet eresztett...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA paprikákat magházától megtisztítjuk. Egy könnyebb módszer, hogy a száránál fogva befelé nyomjuk, és ekkor egy mozdulattal, kés nélkül tudjuk eltávolítani a csumát. A rizst félig...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű