1 csomag kerek piskótatallér
2 banán
1 csomag vaníliapuding
1/2 liter tej
kb. 3 evőkanál cukor
Két piskótatallér közé teszek egy karika banánt és feltűzöm fogpiszkálóra.
Megfőzöm a vaníliapudingot, fontos, hogy a kész pudingunk enyhén sűrű állagú legyen. A banános falatkákat a pudingba mártjuk és egy tálcára helyezzük őket.
A tésztához valókat összegyúrjuk, kidolgozzuk. Egy éjszakát pihentetjük. A töltelékhez az almát meghámozzuk, majd lereszeljük, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Előkészítjük, kimérjük a piskóta hozzávalóit. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéket egy csipet sóval lágyan felverjük, beledolgozzuk a cukor felét és kemény habb...
Elkészítési idő: 60 perc+hűtés Nehézség: KözepesAz almát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Ízlés szerint cukrot, fahéjat adunk hozzá, összerázogatjuk, és állni hagyjuk. A tésztához a lisztet, szódabikarbónát, margarint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojások fehérjét habbá verjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a morzsát és a sütőport. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, a tetejét vágott dióval me...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Közepes