6 darab főtt tojás
¾ csésze felcsíkozott zeller
1.5 dl zsírszegény görög joghurt
egy teáskanál dijoni mustár
fél teáskanál só
egy negyed teáskanál feketebors
egy evőkanál friss kapor, apróra vágva
fél csésze zsírszegény túró
Vágjuk karikákra a tojást, és minden kavarjunk össze. KÉSZ!
Mi egy kis friss petrezselyemmel és snidlinggel szoktuk megszórni, és rozskenyérrel tálaljuk.
A hideg tejszínből habfixálóval kemény habot verünk. A tejszínhabhoz ecetes tormát kanalazunk. A gépsonkaszeleteket deszkára fektetjük, megtöltjük tormakrémmel, majd lazán felsod...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű10 db tojást keményre főzünk. Ha kihűlt, megtisztítjuk. A franciasaláta alapot is megfőzzük, majd kihűtjük. Kb. 3 db savanyú uborkát összevágunk, és beletesszük. 1,5 dl vizet fél...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztát háromszoros mennyiségű sós vízben 10 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük. A salátát leveleire szedjük, és nagyobb darabokra tépkedjük. A csirkemellet kisebb kockákra...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMelegítsd elő a sütőt 200c-ra. A felkockázott édesburgonyát keverd össze az olívaolajjal, sózd, borsozd. Egy nagyobb tepsiben süsd kb. 20 percig, amíg megpuhul. Közben készítsd e...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű