6 darab főtt tojás
¾ csésze felcsíkozott zeller
1.5 dl zsírszegény görög joghurt
egy teáskanál dijoni mustár
fél teáskanál só
egy negyed teáskanál feketebors
egy evőkanál friss kapor, apróra vágva
fél csésze zsírszegény túró
Vágjuk karikákra a tojást, és minden kavarjunk össze. KÉSZ!
Mi egy kis friss petrezselyemmel és snidlinggel szoktuk megszórni, és rozskenyérrel tálaljuk.
Először megfőzzük a halfilét az alábbi lében. Egy nagyobb lábasba körülbelül 3 liter vizet öntünk, hozzáadunk 2,5 dl ecetet, a babérlevelet, 7-8 szem egész borsot, és a forrástól s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát karikákra szeljük vagy felkockázzuk. A megtisztított hagymát felszeleteljük. A paradicsomot négybe vágjuk, majd felszeleteljük. Az uborkát a paradicsommal, a hagym...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűA zsiradékra dobom az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd hozzákeverem a kukoricát, sózom és fedő alatt egy pár percig párolom, ha elkészült kihűtöm. (Én még egy kevés cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű