1/2 kg sertés darálthús
2 kukorica konzerv
3 vörös bab konzerv
2 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 nagy ek. fűszerpaprika
1-2 db chili paprika félbe vágva
1-2 dl paradicsom lé
olíva olaj
majoranna
oregánó
bors
só
A chilis bab elkészítése pofonegyszerű . A vöröshagymát megtisztítjuk és felkockázom, majd egy kevés olajon üvegesre pirítjuk.Majd hozzá adunk 1 nagy evőkanál pirospaprikát, elkeverjük és felöntjük 1,5 dl vízzel . A konzerveket kibontogatjuk, és lemossuk egy szűrő segítségével a tartalmat. Hozzáadjuk, a darált húst, a babokat, kukoricát, paradicsom levet, chili paprikákat, fokhagymákat szeletelve, fűszerezzük és hagyjuk rotyogni amíg a hús megpuhul (30-40 perc). Ennyi volt az egész , egy roppant gyorsan elkészíthető étel .
Gőz felett csípősre kavarjuk, majd géppel kihűlésig kihabosítjuk, hozzáadjuk a langyosrahűlt vajat, majd a lisztet. 23 cm-es tortakarikában 160 fokon 40 percig sütjük. A felfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a tejszínnel együtt feltesszük melegedni. Közben egy jeges vizes edénybe beleállítunk egy fém keverőtálat, hogy hűljön. Ebbe fogjuk önteni az elkészült sárga krémet. A cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű