1/2 kg sertés darálthús
2 kukorica konzerv
3 vörös bab konzerv
2 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 nagy ek. fűszerpaprika
1-2 db chili paprika félbe vágva
1-2 dl paradicsom lé
olíva olaj
majoranna
oregánó
bors
só
A chilis bab elkészítése pofonegyszerű . A vöröshagymát megtisztítjuk és felkockázom, majd egy kevés olajon üvegesre pirítjuk.Majd hozzá adunk 1 nagy evőkanál pirospaprikát, elkeverjük és felöntjük 1,5 dl vízzel . A konzerveket kibontogatjuk, és lemossuk egy szűrő segítségével a tartalmat. Hozzáadjuk, a darált húst, a babokat, kukoricát, paradicsom levet, chili paprikákat, fokhagymákat szeletelve, fűszerezzük és hagyjuk rotyogni amíg a hús megpuhul (30-40 perc). Ennyi volt az egész , egy roppant gyorsan elkészíthető étel .
Elkészítés: a csirkemellt vágjuk ketté, és tegyük oda főni egy vízzel teli fazékba. Sózzuk meg. Miután felforrt a víz, távolítsuk el a keletkezett habot, majd dobjuk bele egyben a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBekapcsoljuk a sütőt 120 fokra. A tojásfehérjét gőz felett elkezdjük habbá verni, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a cukrokat. Addig verjük, míg szép, fényes, kemény habot kapunk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabosra kikeverjük a cukrot az egész tojásokkal, és a sütőporral, majd tovább keverjük a tejfellel. Beleadjuk az olvasztott margarint, a lisztet, a darált mákot, a reszelt citromh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű