2 kg uborka, fél kg hagyma, ezeket legyaluljuk, az uborkasalátánál vastagabb szeletekre.
Öntünk rá 3 dl vizet, 2 dl 10 %-os ecetet, 3 dl kristálycukrot, fél dl sót.
Összekeverjük, fél napig állni hagyjuk. Ezután üvegekbe töltjük, a lével - amit engedett - felöntjük.
4 db 720-as üveg lett belőle. 85/25-re tettem, de mindenki másra esküszik.....
Ha nem automatázod, tegyél bele 1 mokkáskanál borként és 1 mokkáskanál nátrium-benzonátot.
A sárgarépát vékonyra felkarikázzuk,a spárgát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük. Az uborkát szintén meghámozzuk, félbevágjuk, magját kikaparjuk és felkarikázzuk. A paprikát, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk majd vödörbe töltjük. Nem romlik meg!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1,Tegyél a flakon aljára 1 csomag kaport és tedd rá a zöldségeket 2, Öntsd fel hideg vízzel és literenként 1 evőkanál sót 3,A megtömött palackokat tedd hűvös sötét helyre fektetv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, lesózom és minimum 20 percet állni hagyom. A joghurtot elkeverem a zúzott fokhagymával, finomra vágott mentával, majd belekeverem az alap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű