menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges tojásos finomság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 evőkanál olívaolaj
1 apróra vágott hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 kockára vágott zöld paprika
1 cukkini
30 dkg főtt burgonyát
2 paradicsommal
2 evőkanál fekete olívabogyó
4 tojás
só és bors ízlés szerint
fél teáskanálnyi oregánó
1 csipet cayenne bors
7 dkg mozzarella sajt
10 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés:


Egy serpenyőben megmelegítjük az olajat és a felvágott hagymát, paprikát, fokhagymát, pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt cukkinit, majd lassú tűzön tovább pároljuk. Mikor a cukkini feldobja a levét, a burgonyát is hozzáadjuk, majd a felszeletelt paradicsomot és olajbogyót is. Jól összedolgozzuk és addig főzzük, amíg a paradicsom is feldobja a levét. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a fűszereket és mikor minden zöldség megpárolódott ráöntjük, majd készre sütjük és amíg forró megszórjuk a sajtokkal, hogy ráolvadjanak.

Zöldséges tojásos finomság

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ica
 Csirkemell fokhagymás sajtos bundában recept
Csirkemell fokhagymás sajtos bundában recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vaj
Vaj

Három deci friss, házi tejszínt lehetőleg fém keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen felhabosodik, majd eléri a tejszínha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Túrós stangli
Túrós stangli

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: borsági
Májpástétom
Májpástétom

A hagymát apróra vágom, megdinsztelem kicsit a zsírom, majd a megtisztított májat ráteszem, kb. 5 percig piriítom magasabb hőmérsékleten. Ezután beleteszem a zsáját, kakukkfüvet, b...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk