Írta:Lantos Sándorné
Hozzávalók:
50 g kovász
150 g víz
70 g vénusz étolaj
70 g reszelt trapista sajt
120 g TK Lidl liszt BL 200
200 g Lidl finom liszt BL 55
8 g só
1 tk őrölt köménymag
1 tojás
Elkészítés:
A hozzávalókat kézzel összedagasztottam. Betettem a hűtőbe 27-én 17 órakor.
30-án délután sütöttem ki. Nagyon finom lett.
A sárgadinnyét a cukorral, vízzel és lime-al turmixgépben jól összedolgozzuk. Tegyük bele a mentát, ügyeljünk arra, hogy ne daráljuk a mentát pépessé, ahogy a képen is látható. T...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megpucoljuk, és kb. 3-4 mm vastagra felszeleteljük. Ha van póréhagymánk, akkor vegyesen használjuk. Annál finomabb, minél többféle hagymából készül. Az újhagymát fe...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűBekapcsoljuk a sütőt 120 fokra. A tojásfehérjét gőz felett elkezdjük habbá verni, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a cukrokat. Addig verjük, míg szép, fényes, kemény habot kapunk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű