Írta:Lantos Sándorné
Hozzávalók:
50 g kovász
150 g víz
70 g vénusz étolaj
70 g reszelt trapista sajt
120 g TK Lidl liszt BL 200
200 g Lidl finom liszt BL 55
8 g só
1 tk őrölt köménymag
1 tojás
Elkészítés:
A hozzávalókat kézzel összedagasztottam. Betettem a hűtőbe 27-én 17 órakor.
30-án délután sütöttem ki. Nagyon finom lett.
Elkészítés: A tejbe rakok egy csipet sót, majd beleöntöm a szörpöt. Megy bele a kis porcukor, fahéj, valamint tetszés szerint gyümölcs. A tejszínt csak utoljára rakjuk bele.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott szőlőt leszemezzük, egy fürtnyit félreteszünk a tálaláshoz, a többit fazékba öntjük. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és ízlés szerint cukorral édesítjük. Egy te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA chilis bab elkészítése pofonegyszerű . A vöröshagymát megtisztítjuk és felkockázom, majd egy kevés olajon üvegesre pirítjuk.Majd hozzá adunk 1 nagy evőkanál pirospaprikát, elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackokat alaposan tisztítsd meg, magjukat vedd ki. A gyümölcshúst nagyobb darabokra vágjuk. Annyi vízbe tesszük fel főni, hogy épp ellepje. Beleszórjuk a cukrokat. A cukor men...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes