menu

Családireceptkönyv.hu

Imre receptjei
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/imre-receptjei
Családtagok: Avatar Fodor Imre
Legújabb receptek
Avatar
Írta: Imre
Borsós tokány
Borsós tokány

Elkészítés 1. A tokányok alapja a szalonna, amit kockára vágva kisütünk. Minden, ami ezek után következik, változhat, kivéve ezt. 2. A kisült szalonnához adjuk a kockára vágott h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Babgulyás
Babgulyás

Elkészítés menete: A babot áztasd be egy éjszakára, ez az első lépés, ha ezt megtetted, kész is vagy, mehetsz pihenni. Amikor eleget ázott a bab, tisztítsd meg és vágd fel a zölds...

Elkészítési idő: 2 és fél óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Krémes almaleves
Krémes almaleves

Elkészítés Az almákat megtisztítjuk, és tetszőlegesen feldaraboljuk. A vízzel, cukorral, csipetnyi sóval, és a fahéjrúddal feltesszük főni. Mire felforr, elkészítjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Bableves füstölt csülökkel
Bableves füstölt csülökkel

Elkészítés: A babot előző nap langyos vízbe beáztatjuk. A csülköt hideg vízben feltesszük, és puhára főzzük. A babot kevés vízben felforraljuk, majd leöntjük róla a felforrt viz...

Elkészítési idő: 2 és fél óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Borsóleves - Vajgaluskával
Borsóleves - Vajgaluskával

Elkészítés menete:   Mint a zöldségleveseket általában, ezt sem lesz bonyolult összedobnod. A répákat tisztítsd meg, a borsót mosd át alaposan, a hagymát pedig pucold meg és kock...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Spárga leves
Spárga leves

Elkészítés: Lépés 1 Vágjuk le a spárga végeit, hámozzuk le a fás részeket. Vágjuk le a tetejüket is, ezeket tegyük félre. Vágjuk a többi részt kisebb darabokra. Vágjuk apróra a h...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Frankfurti leves
Frankfurti leves

Elkészítés: A kelkáposztát (torzsája nélkül, azt én megeszem főzés közben nyersen) 4-5 cm-es kockákra vágjuk, majd 1 liter vízben feltesszük főni. Teszünk bele - ízlés szerint - e...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gazpacho Barcelonából
Gazpacho Barcelonából

1. A paradicsomot meghámozzuk. Ha igazán jó, érett, illatos paradicsommal dolgozunk, könnyen lejön a héja egy éles kés segítségével. 2. Az uborkát szintén meghámozzuk, a hagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gombaleves
Gombaleves

A gombát jól meg mosom, lecsepegtetem és laskára darabolom. Kevés olajat teszek az edénybe és a gombát elkezdem párolni, közben kevergetem nehogy le égjen. A tyúkhúsleves kockából...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gulyásleves bográcsban
Gulyásleves bográcsban

A vöröshagymát vágd apróra, lassú tűzön fonnyaszd meg a zsíron, majd szórd rá a pirospaprikát, keverd meg, s engedd fel 2-3 evőkanálnyi vízzel. Amikor a hagyma zsírjára pirult, ted...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk