25 g kókuszzsír (olvasztott) •25 g cocomas •60 g almapüré (cukormentes)
•1,5 ek. négyszeres erősségű cukorhelyettesítő
•2 db tojás
•vanília aroma
•45 g Szafi fitt zsírszegény kakaópor •45 g zsírtalanított lenmagliszt •1 csipet só •0.5 csomag sütőpor/ennek megfelelő szódabikarbóna
A száraz és nedves összetevőket külön-külön összekeverjük. Végül összeöntjük, robotgéppel kikeverjük és sűrű, masszát kapunk. 180 fokon, légkeverésen, 15-20 percig sütjük. 20 percnél már teljesen átsül, piskóta jellegű, 15 percnél brownie.
A hozzávalókat tejföllel összeállítjuk, fél cm-re nyújtjuk. Fánkszaggatóval kiszúrjuk és a közepébe lekvárt teszünk. Félbehajtjuk és közepes hőmérsékleten világosra sütjük. Va...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűNyomkodjuk jól össze a túrót, majd keverjük hozzá az összes többi hozzávalót is. Jól dolgozzuk össze, lágynak, de azért még éppen “gombócsolhatónak kell lennie (rizsliszt mennyiség...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztát öt részre osztom és pihentetem, amíg a töltelékek elkészülnek. Tepsit zsírorom, lisztezem. A tésztát tepsi méretre nyújtom. Az első réteg tésztára kerül a máktöltelé...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Közepes1. Az egész mandulát pörköld 150 fokos, légkeveréses sütőben kb. 15-20 percig: közben párszor rázogasd meg. Akkor jó, amikor kezd aranybarna színt ölteni és finom pörkölt mandula i...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű