25 g kókuszzsír (olvasztott) •25 g cocomas •60 g almapüré (cukormentes)
•1,5 ek. négyszeres erősségű cukorhelyettesítő
•2 db tojás
•vanília aroma
•45 g Szafi fitt zsírszegény kakaópor •45 g zsírtalanított lenmagliszt •1 csipet só •0.5 csomag sütőpor/ennek megfelelő szódabikarbóna
A száraz és nedves összetevőket külön-külön összekeverjük. Végül összeöntjük, robotgéppel kikeverjük és sűrű, masszát kapunk. 180 fokon, légkeverésen, 15-20 percig sütjük. 20 percnél már teljesen átsül, piskóta jellegű, 15 percnél brownie.
A víz kivételével a hozzávalókat összekeverjük, majd ráöntjük a forrásban lévő vizet, és nagyon gyors mozdulatokkal egy kanállal összekeverjük (azonnal összefog állni a massza). E...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés 1 dl langyos tejben egy csipet cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A liszthez hozzáadjuk a sót, a maradék cukrot, a megmaradt tejet, az olajat és a felfutott élesztőt.Jó...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Először is készítsük el a piskótatésztát. A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk külön. 2. A sárgáját a kristálycukorral keverjük habosra, majd apránként keverjük bele a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz160 fokra melegítjük elő a sütőt. Egy 20 cm x 20 m-es sütőtálat kibélelünk sütőpapírral. Elválasztjuk a tojásokat. A tojásfehérjét felverjük habnak. Félretesszük. A sárgák...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű