Ugyanannyi répát és sajtot (trapista, Anikó, stb.) lereszelünk (mennyiséget nem tudok írni, ez mindig attól függ, hány főre készíted), hozzá kis tejföl, 1 kanál dijoni mustár, majonéz, 1 gerezd reszelt fokhagyma, só, bors, őrölt szerecsendió. Minden opcionális, ki jobban szereti fokhagymásabban, ki mustárosabban, a család íze szerint variáljátok.
Tisztítsuk meg a répát és reszeljük le, a hagymát és a paprikát is szeleteljük fel, vagy vágjuk apró kockára. A paradicsomot tegyük forró vízbe egy percre, hogy könnyebben lehúzhas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük. Egy edénybe vizet engedünk, megsózzuk, beleöntjük a citromlevet és ebbe tesszük bele a karfiolrózsákat. A karfiolt forrástó számított 10 percig főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát, a kukoricát és a borsót egy pici olajon megdinszteljük. Majd szűrőbe tesszük, hogy lecsöpögjön. Közben megfőzzük a tojásokat és mikor kihűltek apróra szeleteljük. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűThe easiest and quickest way to make this is to use a food processor with a slicer attachment or a mandolin. If you don’t have either of those, use a speed peeler, or simply grate...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű