Ugyanannyi répát és sajtot (trapista, Anikó, stb.) lereszelünk (mennyiséget nem tudok írni, ez mindig attól függ, hány főre készíted), hozzá kis tejföl, 1 kanál dijoni mustár, majonéz, 1 gerezd reszelt fokhagyma, só, bors, őrölt szerecsendió. Minden opcionális, ki jobban szereti fokhagymásabban, ki mustárosabban, a család íze szerint variáljátok.
Zuerst die Nudeln bissfest kochen und die Eier hart kochen. In der Zeit alle restlichen Zutaten klein schnippeln und in eine große Schale geben. Das Dressing mache ich immer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEbben a receptben a sütőtök nyersen szerepel, de így is érdemes egy próbát tenni vele, mert nagyon finom. A tököt, a paprikát, a paradicsomot, a zellert, a répát és a sajtot ap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézhez adjuk a tejfölt, citromlevet, cukrot, mustárt és a borsot. Belekeverjük a megfőtt krumplit, apróra vágott hagymát és a lecsöpögtetett babot. A tetejét megszórjuk a v...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű1. A sajtszeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük egymás mellé, hogy a széleik fedésben legyenek. (Én egy 3×4-es téglalapot alkottam belőlük, de ezt attól függ, hány és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű