15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon minikuglóf formába töltjük (a forma háromnegyedéig). A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 25-30 perc alatt megsütjük. Ez a mennyiség 12 darab elkészítéséhez elegendő
Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk, félretesszük felhasználásig. A kókuszlisztet, kakaóport, sütőport, fahéjat elkeverjük egy tálban . Egy másik tálban a tojásokat a csipet sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKunta tésztáját sütni. Krém :A 2 dl sima joghurtot és a 2 dl meggyes joghurtot keverjük össze, adjuk hozzá a lágy natúr krémsajtot,cukrot és azzal is alaposan keverjük el. A zselat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukrokkal és a reszelt almával kikeverjük. A sütőport a liszttel, a kávéval és dióval összekeverjük, majd hozzá adjuk az előző masszához.Fakanállal szépen hozzá forgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű