15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon minikuglóf formába töltjük (a forma háromnegyedéig). A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 25-30 perc alatt megsütjük. Ez a mennyiség 12 darab elkészítéséhez elegendő
1. 150 fokra melegítsd elő a sütőt. Egy kapcsos tortaformát bélelj ki sütőpapírral, vagy vajazz és lisztezz ki. 2. A gesztenyemasszát a puha vajjal alaposan dolgozd össze. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összekeverjük, hozzá adunk 3 evőkanál kakaó port, 2 tojást, fahéjat és 1 bögre forró vizet. Lisztezett formában sütjük meg.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzákeverjük az olajat, ezután a lisztet, sütőport, végül a tejet. Muffin kapszlikkal bélelt muffin formá/kba kanalazzuk a tésztát úg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű