15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon minikuglóf formába töltjük (a forma háromnegyedéig). A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 25-30 perc alatt megsütjük. Ez a mennyiség 12 darab elkészítéséhez elegendő
A vízben felfőzöm a kristálycukrot. Lehűtöm és összedolgozom a többi hozzávalóval. Kókusszal megszórom a nyújtó lapot és ezen kinyújtom 0,5 cm vékonyra a tésztát, rákenem a kré...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűEgy késes aprítógépbe tesszük a morzsa hozzávalóit, lezúzzuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire szórjuk és 200 fokos sütőben megsütjük. Sütés közben egyszer átkeverjük, hogy egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből a cukorral kemény habot verünk, belekeverjük a lisztet, a mákot és a kókuszreszeléket, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokos sütőben 25 percen á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt egy kanál cukorral felfuttatjuk a langyos tejben. 2. A lisztet beleszitáljuk egy mély tálba, hozzáadjuk a sót, és belereszeljük egy citrom héját – szárazon összeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű