1 db alma
1 db banán
Fahéj
Zabpehely őrlemény
Az almát a banánt fölkarikazzuk. Kevés vízzel picit osszefozzuk.
Hozzáadjuk a zabpelyhet megszórjuk fahéjjal es az egészet osszefozzuk surusodesig. Ha nagyon sűrű lenne vízzel lehet higitani.
Igény szerint lehet edesiteni is de nem szükséges.
A hozzávalókat összekeverjük, vizes kézzel golyókat formázunk belőle. Megforgatjuk zsemlyemorzsában és bő forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 0,5 óra- 300 g zsenge zöldborsó szem - só, fehér bors ízlés szerint - 1 ek hidegen sajtolt tökmagolaj -1-2 gerezd fokhagyma - 2-4 dl tiszta víz - 3-4 db nagyobb bazsalikom levél -...
Elkészítési idő:Először tisztítsuk és mámozzuk meg a csillagtököt. Vágjuk cikkekre a tököt és egy kanállal kaparjuk ki a szivacsos-magos belső részt. Nagylyukú reszelőn reszeljük le a megtisztít...
Elkészítési idő: 30 perc