3 doboz tonhal konzerv
kis csokor újhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tojás
egy evőkanálnyi mustár
só, bors
paleolaj / sertészsír / kókuszolaj
nyílgyökérliszt (én ezt használom hozzá, mert nagyon hasonlít a fehér sima liszthez, és semleges az íze), csak annyit, amennyitől massza állaga lesz, ez kb. 2-3 evőkanál ekkora mennyiségű tonhalhoz
A tonhalat törd össze villával, szórd hozzá az apróra vágott újhagymát, a reszelt fokhagymát, a mustárt, a két tojást és a fűszereket, legvégül pedig a lisztet. Keverd össze, hogy egy homogén masszát kapj. Forrósítsd fel az olajat, és kanalazz bele egy evőkanálnyi masszát. Süsd aranybarnára, szedd ki szalvétára, hogy a felesleges olajat fel tudd itatni róla. Forrón az igazi!
Mossuk meg a tőkehalat, majd alaposan szárítsuk meg egy törlőkendővel, és ízesítsük halfűszerrel, és sóval mindkét oldalán őrölt fekete borssal. A hal mindkét oldalát kb. 4 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tengeri hal szeleteket locsold meg az egyik lime levével, és hagyd állni kb. 30 percig. A kölest jól mosd át és párold meg kb. 1,5x mennyiségű sós vízben. A halhoz kezdd el mel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA harcsát megtisztítjuk,beirdaljuk,sózzuk borsozzuk,és két órát pihentetjük hűtőszekrényben.Utána szalonnával megtűzdeljük,és kevés olajon tepsiben megsütjük.Egyidejűleg köré pakol...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA PISZTRÁNGOT BEFŰSZEREZZÜK ÉS BESÓZZUK ÉS KÉT ÓRÁN KERESZTÜL ÁLLNI HAGYJUK.. A HAGYMÁT A PAPRIKÁT A PARADICSOMOT MEGPUCOLJUK ÉS FELSZELETELJÜK... AZ OLAJAT BELEÖNTJÜK A TEPSIBE...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű