2 db tonhalkonzerv
15 dkg orsótészta
10 dkg kukorica
1 kis csomag töltött olívabogyó (elhagyható)
10-15 dkg trappista / parmezán
1 kisdoboz főzőtejszín
1/2 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
petrezselyem
kókuszolaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. (Kb. 15-20 perc)
A vöröshagymát megpároljuk a kókuszolajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát, tonhalat, sót, borsot és felöntjük a főzőtejszínnel. (Kb. 20 perc)
Hőálló edénybe rétegezve rakjuk a tésztát, rá a tonhalas szószt, majd olívabogyót és részelt sajtot, mindezt 2 rétegben.
A megtisztított halakat filézzük ki, és a csontokból, fejekből a fél főre vágott vöröshagymával, sóval, borssal, fokhagymával, a tetejére szórt őrölt pirospaprikával és fejenként e...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A konyhakész halat beirdalom, majd egy nagy tálba teszem. 2. A fokhagymákat - miután megpucoltam - a halra reszelem vagy fokhagymanyomón átnyomom. 3. Sózom, borsozom, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított halat bedörzsöljük sóval, és meglocsoljuk egy citrom kifacsart levével. A zöldségeket és a paradicsomot összevágjuk, fazékba tesszük, ráöntjük az olaja, felöntjük 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pontyot és a harcsát gondosan tisztítsd meg, mosd meg, bontsd fel, majd a zsigereket és az ikrákat szedd ki. A fejüket és a farkukat vágd le. A hal húsát darabold nagyjából egyen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű