Családireceptkönyv.hu

Karfiolpuffancs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 500g karfiol
- 3 tojás
- 3 evk. tk. liszt
- 4 dkg.tk. zsemlemorzsa
- só
- bors
- oliva olaj a sütéshez

Elkészítés:


A karfiolt majdnem puhára főzzük,összetörjük. Hozzákeverjük a tojásokat, a lisztet, a morzsát,sózzuk-borsozzuk. Forró olajban vizes kanállan kis halmokat szaggatunk, világosra sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lencsés zöldségágyon sült hús
Lencsés zöldségágyon sült hús

A húst sózzuk, borsozzuk. Kakukkfűvel fűszerezzük, és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szálra vágott vöröshagymát, a konyakot, a paradicsompürét, és kevés vizet. Fedő alatt p...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tojásos-virslis lecsó bográcsban
Tojásos-virslis lecsó bográcsban

Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A hagymát felkockázzuk, a paprikát karikára, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A virslit felkarikázzuk. Ha már ég a tűz a bogrács alatt, akk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pikáns pulykacomb csíkok
Pikáns pulykacomb csíkok

A hozzávalókat, megmossuk, felaprítjuk, vagy felkockázzuk, kinek hogy tetszik. A pulykacombot vékony csíkokra vágjuk. Wokban felhevítjük a zsiradékot, beledobáljuk a zöldfűszereke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar GOMBÁS-BACONOS CSIRKEMÁJ
GOMBÁS-BACONOS CSIRKEMÁJ

Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá...

Elkészítési idő: 45 PERC
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk