4 tojásból piskótát sütünk.
Ha kihűl a formából kivesszük. Krém: 4 doboz natúr joghurtot elkevertem 1 csomag zselatinnal és 10 dkg cukorral 3 csomag vanília cukorral.
Majd gőz fölött folyamatosan kell keverni míg jó forró lesz,de nem kell felforralni! Langyosra hűteni,közben néha kevergetni kell. 600 ml habtejszínt felvertem és a langyos zselatinos joghurttal összekevertem óvatosan. A torta formát meg kell lazítani,körbeolajozni és az előre összevágott gyümölcsöket ,eper,kivi, narancs az oldalára tapasztom. Visszahelyeztem a piskótát ,aztán töltöttem rá habot,gyümölcsöket kicsire szelve, megint hab amíg elér a forma tetejéig. Egy éjszakára hűtőbe tettem,másnap a tetejét díszítettem,és színtelen tortazselével bevontam. A tortát megint hűtőbe tettem ,tálalás előtt levettem a szélét,körben ott maradnak szépen a gyümölcsök. Jó étvágyat hozzá!
A kifliket felkarikázzuk (én szeretem, ha nem teljesen itatja át a vaníliás szlötyi, így nagyobb karikákra vágtam), a tejet és a vajat összemelegítjük. A tojássárgákat kikeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 150 fokra melegítsd elő. A krémtejszínt keverd össze a kristálycukorral, tojással és a csipet sóval. A serpenyőt olvasztott vajjal kend ki, a friss élesztős, leveles té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 fokosra. Az olvasztott vajat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a tojásokat és a vaníliát. A lisztet, a fahéjat, a sót és a sütőport keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMargarint felolvasztjuk a kekszmorzsával összegyúrjuk és egy tortaformába nyomkodjuk Tojássárgáját a cukrokkal és olvasztott vajjal habosra keverünk, hozzákeverjük a túrót. A zse...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű