menu

Családireceptkönyv.hu

Joghurtos gyümölcstorta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 tojásból piskótát sütünk.
Ha kihűl a formából kivesszük. Krém: 4 doboz natúr joghurtot elkevertem 1 csomag zselatinnal és 10 dkg cukorral 3 csomag vanília cukorral.
Majd gőz fölött folyamatosan kell keverni míg jó forró lesz,de nem kell felforralni! Langyosra hűteni,közben néha kevergetni kell. 600 ml habtejszínt felvertem és a langyos zselatinos joghurttal összekevertem óvatosan. A torta formát meg kell lazítani,körbeolajozni és az előre összevágott gyümölcsöket ,eper,kivi, narancs az oldalára tapasztom. Visszahelyeztem a piskótát ,aztán töltöttem rá habot,gyümölcsöket kicsire szelve, megint hab amíg elér a forma tetejéig. Egy éjszakára hűtőbe tettem,másnap a tetejét díszítettem,és színtelen tortazselével bevontam. A tortát megint hűtőbe tettem ,tálalás előtt levettem a szélét,körben ott maradnak szépen a gyümölcsök. Jó étvágyat hozzá!

Joghurtos gyümölcstorta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vizes piskóta
Vizes piskóta

tojásokat válaszd ketté, a hozzávalókat mérd ki, a sütőt pedig melegítsd elő 180 fokra. Ha megvoltak az előkészületek, kezdődhet a móka. A tojások fehérjét verd kemény habbá, a sá...

Elkészítési idő: 40 oerc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Francia csokitorta
Francia csokitorta

A csokit vízgőz felett megolvasztom a vajjal és a három tojássárgájával. Közben a lisztet a cukorral, és az egész tojásokkal jól elkeverem. A csokis masszát ha kicsit lehűlt öss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
PUNCSKRÉM
PUNCSKRÉM

:2 csomag puncs puding 7 deci tejben meg főzve ha kihűlt összekeverem egy mascarponeval és annyi tejszínhabbal (kb 2deci) lazítom hogy viszonylag meg kemény krémem maradjon 🙂

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Diótorta
Diótorta

Krém: 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1 erős kávé Ezt habosra keverni. + 2 dl víz, 2 ek liszt, sűrűre főzni, ha hűl összekeverni

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk