Családireceptkönyv.hu

Kaszinótojás II


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók
10 darab keményre főtt tojás

őrőlt bors
10 deka vaj
1 kanál mustár
franciasaláta
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajet ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája hejére mindegyiket feltöltöm.
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások .tetszés szerint feldiszítem.

Elkészítés:


Franciasaláta keverék, majonéz, tejföl, mustár, cukor, só, bors.

Kaszinótojás II

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar TOJÁSSALÁTA SAJTKOSÁRBAN
TOJÁSSALÁTA SAJTKOSÁRBAN

A sajtot reszeld le, majd oszd hat-nyolc egyenlő részre. Sütőpapírból vágj ki egy nyolc-tíz centi átmérőjű kört, és tégy rá egy előzőleg kiporciózott sajtadagot. Ezután rakd a mikr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Krémsajtos töltött paprika
Krémsajtos töltött paprika

A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagy lyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Diós, zelleres tartármártás
Diós, zelleres tartármártás

A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott papri...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk