Hozzávalók
10 darab keményre főtt tojás
só
őrőlt bors
10 deka vaj
1 kanál mustár
franciasaláta
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajet ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája hejére mindegyiket feltöltöm.
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások .tetszés szerint feldiszítem.
Franciasaláta keverék, majonéz, tejföl, mustár, cukor, só, bors.
Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát hozzászeleteljük, a 2 gerezd fokhagymát apróra vágva, belekeverjük. (Jó ha fél órát áll a sóban.) Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 4-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát durvára reszeljük, lecsepegtetjük. A jtejföllel összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet. Ebbe belekeverjük az ubit, sót, borsot,cukrot és egyéb fűszereket.
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban keverjük össze az olajat, az ecetet a sót és a borsot. Adjuk hozzá a szőlőt, az édesköményt, a zellert és a hagymát, alaposan keverjük össze. Tálaláskor szórjuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű