Hozzávalók
10 darab keményre főtt tojás
só
őrőlt bors
10 deka vaj
1 kanál mustár
franciasaláta
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajet ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája hejére mindegyiket feltöltöm.
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások .tetszés szerint feldiszítem.
Franciasaláta keverék, majonéz, tejföl, mustár, cukor, só, bors.
Nudel wie gewohnt abkochen. Gurke, Tomaten, Fleischwurst, Emmentaler und Paprika in kleine Würfel schneiden und auf die Nudeln geben. Frühlingszwiebel in feine Ringe schneiden und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához a következő hozzávalókat apróra vágjuk, megtisztítjuk, és összekeverjük, tetejére citromos-olivás, nádcukros öntetet öntünk. 6 nagy paradicsom, ½ fej saláta, ½ kígyóub...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElső lépésként készíts besamelt. A vaj felét olvaszd fel egy lábasban, szórd bele a lisztet, és fehéredésig kevergesd. Majd egy kicsit húzd félre, öntsd hozzá a hideg tejet, a tejs...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A lilahagymát is felkarikázzuk, és kevés sóval átforgatjuk. Salátalevet készítünk. Az ecetbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű