Hozzávalók: 4 csésze víz, 3/4 csésze cukor, 4 szál levendula, 1 1/2 csésze citromlé. Elkészítés : 3 csésze vizet a cukorral jól elkeverjük, majd felforraljuk.
A tűzről levéve beletesszük a levendulát, és 10 percig áztatjuk a cukros vízben. Végül kiszedjük a levendulát, és hozzáöntjük a maradék vizet, és a citromlevet. Hagyjuk teljesen kihűlni. Jégkockával fogyasztjuk.
A receptet Kard Sándorné nevű kedves olvasónk küldte be.
A narancsot, a klementint, a citromot és a kivit meghámozzuk. (A citrom és narancs héját előtte le is reszelhetjük, az még kelhet sütibe, desszertbe...) Minden összetevőt megmosun...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA körtét meghántjuk, negyedeljük, magházát kivágjuk, durva darabokra vágjuk. A málnát megmossuk, leszűrjük. A körtét, a málnát és a mézet egy magas edénybe rakjuk. Hozzáöntjük a...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűRépát, tököt, almát kockára vágva megfőzzük. ( az almát külön) ,annyi vízben,hogy ellepje. Ha kihűlt a saját levével együtt turmixoljuk. Egy nagyobb tálba öntve, hozzáadunk még nar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét deciliter kókusztejet mixerezz össze két evőkanál zabpehellyel, egy banánnal és egy kis fahéjjal! Szórd meg a tetejét egészséges zsírokban és fehérjékben gazdag mandulával!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű