5 dl tej
35 dkg cukor
2 tábla étcsoki
2,5 dl pálinka/vodka
A tejet felforraljuk. Beletesszük a cukrot és az összetört csokit. Kevergetjük, amíg elolvad. Hagyjuk kihűlni, majd beletöltjük egy üvegbe. Hozzáadjuk a pálinkát, és alaposan összerázzuk. Hűtőben tároljuk.
A szőlőt alaposan megmossuk, majd leszemezzük. Egy mixerbe tesszük a hozzávalókat, majd alaposan összemixeljük őket, leszűrjük, és azonnal fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 5 percCitromfű, menta és vanília kombinációja: egy nagy szár citromfüvet vágjunk apróra, adjunk hozzá egy negyed csésze durvára vágott friss mentát, és egy nagy kanál vanília kivonatot....
Elkészítési idő:A durvára vágott fehér csokoládét felolvasztjuk 1/2 dl forró tejben, 2 pohárba töltjük, majd hagyjuk langyosra hűlni. A kakaóport simára keverjük 1 dl hideg tejjel, hozzáöntjük a...
Elkészítési idő: 30 perc