Családireceptkönyv.hu

Madártej


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Madártej: 3 liter hazi tej...frissen forraltam...de langyosra hutottem. Ebbol kivettem fel litert..6 tojassargajat elkevertem 3o dkg cukorral..2 csomag vaniliascukorral......majd hozza ontottem a fel liter tejet...elkevertem...hozza adtam a maradek 2.5 liter tejhez...elkevertem...feltettem forrni...mindig szep lassan kevertem...

3dl langyos tejjel elkevertem 4 evokanal lisztet....hozza adtam a felforrt martashoz...szep simara foztem...talakba öntöttem.
6 tojasfeherjet felvertem kemenyre...majd pici citromlevet adtam hozza es 6 kanal cukrot. Kikevertem.
Egy lapostanyerra kanalaztam a gomboket es mikroba 1 percig gozoltem.

Madártej

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Pileći bulgogi
Pileći bulgogi

1. U zdjeli izmiješati sve sastojke za marinadu i svo prethodno pripremljeno povrće. Dodati pileće meso rezano na kockice ili trakice i dobro izmiješati da se meso obloži marin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fondant
Fondant

Tehát A cukrot bele tettem a lábasba és hozzá öntöttem a vizet. Fontos, hogy tiszta legyen minden eszközünk! Kanállal jobb kevergetni, mint fakanállal...tisztább! Alá gyújtottam é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Házi ételízesítő -szárított
Házi ételízesítő -szárított

A zöldségeket mind megtisztítottam, megmostam. Szeletelővel vékony szeletekre vágtam (gyalu is megteszi). A leveleket alaposan megmostam, leitattam róluk a nevességet majd mindent...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Melinda
Almaecet - élesztős
Almaecet - élesztős

Az almákat víz és cukor nélkül pépesítjük,préseljük. Ne érintkezzen vassal, vagy acél edénnyel.A borászati szaküzletekben vehetünk speciális sörélesztőt ,5 liter musthoz érdemes 1...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk