• 2 csokor friss petrezselyemzöld
• 5 gerezd fokhagyma
• 140 gr mandula / kesudió
• 50-60 ml citromlé
• 100 ml olívaolaj
• só és bors ízlés szerint
1. Darálóba vagy aprítóba rakunk mindent, és ízlés szerinti állagúra pépesítjük.
2. A citromlé lehet több is, akár 80 ml, kinek hogyan ízlik!
Tortillát, chipset mártogatni, de kenyérre kenve is nagyon finom :)
Túrós palacsinta. Hozzávalók: 50 dkg.liszt, 3 db .tojás, pici só, pici cukor, fél cs. sütőpor, 1l.tej .Egy kis olaj a sütéshez. Elkészítés: A liszthez keverem a hozzávaló...
Elkészítési idő: 1mozzarellát kb. egyenlő vastagságúra szeleteljük. A húst az előmelegített (2 ek olajjal) serpenyőben hirtelen megsütjük, hogy egy szép aranybarna kérget kapjon. A sütőt 180-200 °C...
Elkészítési idő: