• 2 csokor friss petrezselyemzöld
• 5 gerezd fokhagyma
• 140 gr mandula / kesudió
• 50-60 ml citromlé
• 100 ml olívaolaj
• só és bors ízlés szerint
1. Darálóba vagy aprítóba rakunk mindent, és ízlés szerinti állagúra pépesítjük.
2. A citromlé lehet több is, akár 80 ml, kinek hogyan ízlik!
Tortillát, chipset mártogatni, de kenyérre kenve is nagyon finom :)
A tölteléket összekeverem és leforrázott karalábé levélbe töltöm. Egy marék sóskát zsíron megpárolok és a tűzről levéve elkeverjük egy ek liszttel és kicsi vízzel. Ráöntjük a megf...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük. Majd a hagymára rárakunk 1 teáskanál pirosparikát és egy kis borsot. Majd jöhet rá az apróra vágott gomba, ami lehet konzerves gomba i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzedjük rózsáira a karfiolt, ha nagyok, akkor vágjuk félbe vagy negyedeljük. Mossuk meg, hagyjuk lecsepegni, de nem árt, ha kicsit nedves marad. Tegyünk egy nagyobb edénybe a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű