50 dkg túró
10 evőkanál porcukor
8 dl habtejszín
3 nagy marék friss málna
2 citrom
2 csomag vaníliás cukor
2 csomag zselatin
A túrót törd át egy szitán egy alkalmas edénybe, majd add hozzá a por- és a vaníliás cukrot is, szintén átszitálva. A málnákat mosd át jó alaposan, és darabold őket felekbe, negyedekbe, majd add a túróhoz. A citromot is jó alaposan tisztítsd meg, majd reszeld a többiekhez.
A tejszínt verd fel, a zselatint oldd fel két deci vízben, majd add a tejszínhez, és így együtt keverd a túróhoz, pár gyors mozdulattal. Egy kapcsos tortaformában egyengesd el a masszát, majd mehet a hűtőbe.
A massza alá tehetsz babapiskótát vagy olvasztott vajjal elkevert darált kekszet, így talán még jobb lesz a végeredmény.
A vaníliás pudingot a tejjel megfőzzük.. Amíg még forró a puding belekeverjük a fehér csokit. Hűlni hagyjuk. A mascarponét a porcukorral elkeverjük. A Hullalát habbá verjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz180 fokra kapcsoljuk a sütőt. Sütőpapírral béleljük a 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, ezzel is tov...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra törjük, és összegyúrjuk a dióval és a vajjal. A sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk, és 160 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük....
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA málnát felmelegítjük, belekeverjük a rumaromát, a citromhéjat, botmixerrel pürésítjük, majd félretesszük és hagyjuk kihűlni. A tejszínt habbá verjük a zselatinnal. A mascarponét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű