A kéreg :
1 ½ csésze graham cracker morzsákat (körülbelül 12 teljes graham keksz)
3 evőkanál kristálycukor
½ teáskanál őrölt fahéj
⅓ csésze sótlan vaj, olvasztott
A Karamell-pekándió réteg :
¾ csésze sós karamell öntettel
1 csésze apróra vágott pekándió
Az Alma :
5 evőkanál sótlan vaj
½ csésze világos barna cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
¼ teáskanál só
5 Granny Smith alma, hámozott, bélelve, és vékonyra szeletelve
A sajttorta :
8 dkg krémsajt, szobahőmérsékleten
¼ csésze kristálycukor
1 tojás, szobahőmérsékleten
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál vanília-kivonat
A tejszínhab :
¾ csésze tejszín
3 evőkanál porcukor
A Köret : Sós karamell öntettel aprított pekándió
1. Melegítsük elő a sütőt 375 ° F.
2. hogy a kéreg : Keverjük össze a graham cracker morzsákat, a cukrot és a fahéjat. Add az olvasztott vajat, és használja a villát, hogy dobálják a keveréket együtt, amíg az összes morzsákat egyenletesen nedves. Dump a morzsát egy 9-es springform serpenyőben vagy a 10-es tányér pitét, és nyomja őket egy még réteg felett az alsó kétharmada az út felfelé oldalán a serpenyőbe. Süssük 6-8 percig, vagy amíg aranybarna. Hagyjuk lehűlni 10 percig.
3. Öntsük a sós karamell szósz alatt az alján a kéreg, finoman terjed be egy egyenletes réteget. Megszórjuk az apróra vágott pekándió egyenletesen tetején a karamell réteget. Helyezzük az edényt a hűtőbe, amíg az almát készített.
4. Csökkentse a sütő hőmérsékletét 350 ° F.
5. Végezzük el a Alma : felolvasztjuk a vajat egy 12-es serpenyő, majd hozzáadjuk a barna cukrot, a fahéjat és a sót, keverjük össze. Főzzük a keveréket, amíg finoman fortyogó, kb 1 perc. Add meg az almákat a serpenyőben, és dobálják a kabátot a vaj keveréket. Cook amíg az alma nagyon érzékeny és csak az összes folyadék elpárolgott, 15-20 percig, alkalmanként megkeverve. Hagyjuk hűlni 10 percig, majd adjuk hozzá a serpenyőbe a tetején a karamell-réteg pekándió, terjed az almát egy egyenletes réteget. Visszatérés a serpenyőt a hűtőszekrénybe.
6. A sajttorta : egy elektromos keverő segítségével, verte a krémsajt és a cukor közepes sebességű, amíg teljesen sima. Adjuk hozzá a tojást, és verte, amíg teljesen össze. Adjuk hozzá a citromlevet és a vanília kivonatot, és verte, amíg teljesen sima, a másik 1-2 percig. Öntsük a sajttorta tésztát mint az alma a serpenyőben, simítás be egy egyenletes réteget. Süssük addig, amíg a sajttorta van állítva, és nem ugrál a közepén, körülbelül 30 perc. Transzfer a serpenyőt egy rácsra hűlni szobahőmérsékletre, majd hűtőszekrényben legalább 4 órán át vagy egy éjszakán át.
7. Végezzük el a tejszínhab : A stand mixer habverővel mellékletet, vagy egy kézi mixer, ostor össze a tejszínt és a porcukor közepes-nagy sebességű, amíg merev csúcs formában.
8. körettel tálaljuk a Pie : Távolítsuk el az oldalán a springform serpenyőbe. Spread a tejszínhab egyenletesen a tetejére a sajttorta réteg. Massza kanálnyi a karamell szósszal a tetején a tejszínhab, és egy késsel vagy offset spatula, óvatosan forgassa a karamell a felvert tejszínt. Megszórjuk további vágott pekándió a tetején. Azonnal tálaljuk. Fedjük le és hűtőszekrényben minden maradékot.
Megjegyzés : helyettesítheti bolti karamell szósz a házi sós karamell, ha úgy tetszik.
A pudingot (lehet vanília, vagy tejszínízű), a 3 kanál cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a tortalapot megkenjük vele. A málnát alaposan megmossuk, lecsurgatjuk, egy s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A tojást, a langyos tejet és az olvasztott vajat pedig egy másik tálban felverjük. A liszthez hozzáöntjük jó sűrű kevergetés mellett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMargarint felolvasztjuk a kekszmorzsával összegyúrjuk és egy tortaformába nyomkodjuk Tojássárgáját a cukrokkal és olvasztott vajjal habosra keverünk, hozzákeverjük a túrót. A zse...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű