-40 dkg liszt(Glutenix Alfa-Mix, de készült már Naturbittel is)
-1 cs. sütőpor
-1 tk. só
-3 ek. olaj
-1 doboz kefír
-1,75-2 dl víz
-olaj a sütéshez
Kb. 1 dl vízben feloldjuk a sütőport. A többi alapanyagot egy tálba tesszük, hozzáöntjük a sütőporos vizet.
Gyúróspirálos robotgéppel elkeverjük, a maradék vizet is belegyúrjuk(A tésztánk akkor jó, ha csak egy nagyon picit ragad).
Olajos kézzel formázzuk, bő olajban sütjük. Tejföllel, sajttal, fokhagymával megesszük:)
Ezt keverd össze. A fehérjéket kemény habbá verjük fel és óvatosan fakanállal elvegyíteni a túróval. 1-2 órára hűtőbe tesszük. Vizes kézzel golyókat formáztam, kiraktam vele a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítom, megdinsztelem az olajon, majd ráöntöm a paradicsompürét, belekeverem a fűszereket, majd amikor össze rottyant beleteszem a löncshúst.Még párolom - nem pirítom...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.A főtt, füstőlt húst apróra kockázzuk, és lepirítjuk. 2.A túrót a tejföllel, a vajjal és 5 dkg reszelt sajttal simára keverjük, és hozzátesszük a lepirított húst. 3.A metél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, pici pirospaprikával megszórjuk, majd rátesszük a párizsit, kic...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű