1 tojás
1 tojás sárgája
1/2 cs. sütőpor
2 pohár tejföl
kevés rum
kevés cukor
liszt, amennyit felvesz
1/2 l olaj a sütéshez
Elkészítés:
Összegyúrni, kinyújtani, derelye vágóval darabolni, kisütni, porcukorral megszórni.
A kakaós piskótát a szokott módon megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet. A pudingot a cukorral és a tejjel összekeverjük folyamatos keverés mellett sűrűre fő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hájat lehártyázzuk, majd húsdarálón átdaráljuk. 25 deka lisztet a hájjal és az ecettel összedolgozunk, majd hűtőbe tesszük. A maradék lisztet és a két tojássárgáját a sóval és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűbegyurjuk sietve nehogy túl ellágyuljon a tésztát ,vékonyra kinyújtjuk ,kiszaggatjuk külömböző formákkal 15-20 percig sütjük ha kihült megkenjük a krémmel ( lehet lekvárral is...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA liszthez adjuk hozzá a sütőport és egy csipet sót, majd szitáljuk át. Ezután adjuk hozzá a felkockázott hideg vajat, és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsaléko...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes