Hozzávalók:
Fél kg magozot meggy
1 csomag puncs pudingpor (de lehet vanília vagy tejszín is)
3 dl tej
1-2 db szegfűszeg
Ízlés szerint:
fahéj
cukor
vaníliás cukor
Készítése:
Egy két literes fazékban fölteszem főni a jól átmosott meggyet.
A pudingot elkeverem a tejjel, majd a felfő a meggy, hozzákavarom.
Szegfűszeggel, fahéjjal, cukorral és vaníliacukorral ízesítem, majd ha sűrűsödik a leves, leveszem a tűzről.
Lehűtve tálalom.
Tegyél minden hozzávalót egy mixerbe (a vízen kívül) és turmixold addig, amíg egy sima egyveleget kapsz. Néha állj meg a mixelésben és kapard le az oldalfalra csapódott hozzávalóka...
Elkészítési idő:össszekever 180 fok 15 perc
Elkészítési idő: