Fel kiló szarvacska tesztát sós, olajos vizben kifőzunk, leszürjuk.
Csirkemellet kockakra vagjuk, sozzuk, borsozzuk, olajon lepiritjuk. Amig pirul, megcsinaljuk a szoszt: 1 nagy doboz tejfolt, 2 dl tejszint, 1 natur omlesztett sajtot, pici tejjel, 2 csomag maggi 4 fele sajtos csirke alappal, es 1 konzerv lecsopogtetett kukoricaval osszekeverunk. Egy hőallo tálat kivajazunk, osszekeverjuk a tesztat a csirkemellel es a szosszal. A tetejere sajtot reszelunk (ugy finomabb szerintem, ha vegyesen trappista-fustolt). Sutoben aranybarnara sutjuk a tetejet.
• A csirkemellet felvágjuk vékony csíkokra, majd fél órára bepácoljuk 2-2 evőkanál szójaszósz és hoisin szósz keverékébe. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a kelkáposzta levele...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: NehézA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy dobozban összekeverjük az olajat, a piros aranyat és a barbecue-fűszert. A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kicsi (kb.:2×2-es vagy ahogy sikerül) darabkákra, szeletkékre vágjuk; borssal, köménnyel és fokhagyma granulátummal megszórjuk, alaposan összekeverjük, 10 percig pih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű