30 dkg csirkemell
25 dkg vegyes zöldség / sárgarépa, zöldborsó,kukorica /
kb.1 dl víz
2 db paradicsom
150 ml tejszín
10 dkg mozzarella sajt
só, bors, oregano,bazsalikom
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kicsi olajon aranybarnára pirítjuk.
A sárgarépát és a paradicsomot kockára vágjuk.
A húst kiszedjük és a zöldségeket a maradék olajon megpároljuk / kb.1 dl vizet öntünk alá /
Ha megpárolódott, visszatesszük a húst, kicsit összerottyantjuk és felöntjük a tejszínnel.
Fűszerezzük és rámorzsoljuk a sajtot.
Ha elolvadt a sajt lehet tálalni.
Bármilyen körettel jó.
A kicsontolt csirkemellet egyforma darabokra vágjuk. Szójaszószban pácoljuk 2-3 órát. Egy serpenyőt felforrósítunk, majd beleöntjük a cukrot, és elkezdjük karamellizálni. Amikor m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkehúst csíkokra vágjuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk az olajjal, és hagyjuk félórát pihenni. Utána serpenyőbe tesszük, és megsütjük, megpirítjuk a húsfalatokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a combokat, kettévágjuk, sózzuk + kanál lisztbe beleforgatjuk és 3 ek zsíradékon lassan megpirítjuk minden oldalát. Felöntjük a kockából készült fél liternyi víz fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjastól félpuhára főzzük, majd kihűtjük, meghámozzuk, durvára reszeljük. 2. A hagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. 3. A burgonyát alaposan összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz