30 dkg csirkemell
25 dkg vegyes zöldség / sárgarépa, zöldborsó,kukorica /
kb.1 dl víz
2 db paradicsom
150 ml tejszín
10 dkg mozzarella sajt
só, bors, oregano,bazsalikom
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kicsi olajon aranybarnára pirítjuk.
A sárgarépát és a paradicsomot kockára vágjuk.
A húst kiszedjük és a zöldségeket a maradék olajon megpároljuk / kb.1 dl vizet öntünk alá /
Ha megpárolódott, visszatesszük a húst, kicsit összerottyantjuk és felöntjük a tejszínnel.
Fűszerezzük és rámorzsoljuk a sajtot.
Ha elolvadt a sajt lehet tálalni.
Bármilyen körettel jó.
Sütőt előmelegítjük 200 fokra. Spenótot forró vízben 3 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. Túróval és 1 tk sóval összeaprítjuk. Csirkemellet vékony szeletekre, kb 5x5 cm darabokra...
Elkészítési idő:a húsból vastag szeleteket vágunk, fokhagymás tejben áztatjuk (előző nap érdemes, 1 éjszakát a hűtőben tartani). Hőálló tálba a lereszelt sajtok negyedét elterítjük, ráfektetjük a...
Elkészítési idő: 45 percA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: 30 perc