6csirkecomb vagy2 mell
1 üveg lecsó
zöldségek
só, olaj, fűszerek
A tepsibe rakjuk a hozzávalókat, megsütjük rizzsel tálaljuk
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelldarabokat sózzuk, borsozzuk, majd egyenként beleforgatjuk a paprikás lisztbe. Serpenyőben felhevítjük az olajat és fehéredésig sütjük a husikat. A besamelhez felforra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borsót és a répát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával (ha frisset veszünk akkor szeleteljük fel). Egy másik serpenyőben...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepeselkészítés A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fek...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes