♦ 25 dkg Tészta
♦15 dkg Brokkoli
♦ 10 dkg Gomba
♦ 1 db Vöröshagyma
♦1 Evőkanál Olivaolaj
♦ 1 Kávéskanál Fűszervaj
♦ Só
♦ Bors
A tésztát sós vízben puhára főzzük. Közben egy másik edényben az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk. Ahogy a hagyma megpirult, hozzáadjuk a rózsákra szedett brokkolit, fűszervajat és a szeletekre vágott gombát. Sóval és borssal ízlésünk szerint fűszerezzük. Ha a fűszervajas zöldségek megpuhultak, akkor a főtt tésztával összekeverjük, sajot reszelünk rá.
A krumplit lereszelem egy kislyukú reszelon, es jol kinyomkodom belole a vizet. Hozza teszem a ledaralt hushoz. Belereszelem a hagymat es a fokhagymat. A kenyeret vizbe aztatom,...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA krumplit megfőzzük héjában, meghámozzuk, majd áttörjük. Ha kihűlt, lisztezett deszkán összedolgozzuk a liszttel, a tojással és pici sóval. A tésztát kinyújtuk, ujjnyi csíkokra f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készítsd: reszelj le a nagy lyukú reszelőn 3 cukkinit, törölgesd át, ha túl "vizes" lenne. Adj hozzá sót, borsot, kevés szerecsendiót, 1-2 gerezd préselt fokhagymát, 2 tojást,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű