25 dkg fehér bab, 1 fej hagyma, 2 paradicsom, 2 pfefferoni paprika, fél csokor petrezselyemzöld, 3 keménytojás, 1 doboz fekete olajbogyó, 5 1/2 kávéscsészényi ecet, 1 kis kávéscsészényi olivaolaj, só, Isot paprika.
Előző este beáztatom a babot, majd másnap puhára főzöm. A hagymát vékony karikákra vágom. A paradicsomot és a pfefferonit apróra vágom, megvagdalom a petrezselymet és összekeverem a babbal. Sózom, hozzáadom az olivaolajat és az ecetet. Felszeletelem a keménytojást és a fekete olajbogyókkal együtt díszítésre használom.
kis kockára vágva megfőztem a karalábét, sós vízben, leszűrtem és egy kanál krémsajttal elkevertem, majd egy deci natúr joghurt is került hozzá, ezzel alaposan botmixerrel eldolgoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A májat tisztítsd meg, darabold apró részekre, majd tedd félre. A szalonnát és a hagymát is kockázd fel, majd egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel az olajat, és di...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA babot szűrőbe öntjük és hagyjuk lecsöpögni. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd tálba tesszük a babbal együtt. A sonkát is felkockázzuk és hozzáadjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Form...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű