25 dkg fehér bab, 1 fej hagyma, 2 paradicsom, 2 pfefferoni paprika, fél csokor petrezselyemzöld, 3 keménytojás, 1 doboz fekete olajbogyó, 5 1/2 kávéscsészényi ecet, 1 kis kávéscsészényi olivaolaj, só, Isot paprika.
Előző este beáztatom a babot, majd másnap puhára főzöm. A hagymát vékony karikákra vágom. A paradicsomot és a pfefferonit apróra vágom, megvagdalom a petrezselymet és összekeverem a babbal. Sózom, hozzáadom az olivaolajat és az ecetet. Felszeletelem a keménytojást és a fekete olajbogyókkal együtt díszítésre használom.
A zöldségeket vágd apró kis kockákra, szórd rájuk az apróra vágott mentát. Az olívaolajat keverd össze a citrom levével, sóval, borssal és 1 kk ecettel. Forgasd össze jó alaposan a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kuhanu piletinu narežite na kockice. 2. Mrkvu također narežite na kockice, pa je zajedno s graškom skuhajte u blago posoljenoj vodi. 3. Piletini dodajte ocijeđeno i o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt felöntjük kb. 400 ml forró vízzel, és kb. 10-15 percig hagyjuk állni, amíg megpuhul. A sűrített paradicsomot elkeverjük az olajjal és a citromlével, a bulgurhoz keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk megsózzuk megborsozzuká A fölaprított kaporral fűszerezzük, az olajat ráöntjük. A kétféle...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű