6 szelet csirkemell
6 szelet gépsonka
6 db Medve kockasajt
3 db tojás
liszt
morzsa
sütéshez olaj
1 db húsleveskocka
1-2 kávéskanál grill fűszer
10 dkg reszelt sajt
A szelet húsokat kiklopfolom,besózom.
Egy vékony szelet sonkát ráhelyezek a húsra,erre jön egy kockasajt(a háromszögű sajtot hosszában félbe vágom és egymásba fordítom).
Feltekerem,hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzöm,ezután zsemlemorzsába,tojásba,majd lisztbe forgatom.
Kevés olajon egy-két perc alatt világosra sütöm,utána tűzálló tálba helyezem.
Húsleveskockából vízzel lét főzök,ráöntöm a húsra,letakarom alufóliával és készre sütöm.
Mikor elfőtt a leve,leveszem az alufóliát és grill fűszerrel megszórva ropogósra sütöm.
Majd sajtot szórok rá,amikor ráolvadt,akkor kész is van.
Csirkemell bundában. 1 egész tojás, 1 púpozott evőkanál darált mandula, 1/2 mokkáskanál garam masala fűszerkeverék (ha nincs, akkor keverj a tojáshoz fokhagymaport vagy reszelt fo...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezsel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, olajon megpárolom, majd hozzáadom a gombát, borsót, paradicsomkonzervet, paradicsompürét, olívabogyót, az összezúzott fokhagymát és a fűszereket. Ezt a ragu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű