1 csirkemell
1 póré, vagy újhagyma
0,5 l Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
1. A zsemléket tejbe áztatjuk, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet finomra vágjuk, a csirkemájat elkaparjuk. 2. A kinyomkodott zsemlékhez hozzáadjuk a tojásokat, a csirkemáj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vizet felteszem forrni, répát és a káposztát összevágom vékony csíkokra. A wokot felmelegítem amilyen forróra csak tudom bele teszek kb fél deci olajat, aztán a káposztát, így p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA gesztenyemasszát villával összenyomkodjuk, hozzáadjuk a mascarponét, simára keverjük, majd hozzákeverjük az áfonyát is. 4 nagyobb darab fóliát vágunk le, elosztjuk rajta a masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A paradicsomlébe keverjük a fűszereket, adunk hozzá 4 evőkanál olajat és a tetejére öntjük, megszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű