csirkemell
1mirelit leveles tészta
só
őrölt bors
gomba
reszelt sajt
liszt
vöröshagyma
olaj
tojás a kenéshez
A csirkemellet felszeleteltem, sóztam, borsoztam, összetekertem, egy rudat formáltam, fehér cérnával összekötöttem és olajjal kikent tepsiben fólia alatt megsütöttem, kihűtöttem.
Míg sült, a ragút elkészítettem:
A hagymát olajon megpároltam, hozzáadtam a gombát, megsütöttem, a reszelt sajtot és annyi lisztet, hogy ne legyen folyós hozzáadtam.
Kihűtöttem.
A tésztát kinyújtottam, közepébe tettem a csirke rudat/cérnát levettem/, körbe raktam a ragúval és a tésztával betakartam.
Tojással megkentem és készre sütöttem.
A húst megmossuk, lecsepegtetjük, majd felcsíkozzuk. A gombát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd cikkekre vágjuk. A kis kockákra vágott füstölt szalonnát kevés előhevített ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell közepébe zsebet vágunk. Sózzuk, borsozzuk. A baconszalonnát megpirítjuk a lilahagymával együtt, ha kihűlt a krémsajthoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrez...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpuculjuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNégy darab, átlagos méretekkel rendelkező csirkemellfilét felvágunk háromszor két centis, szabályos téglatestekre. Megforgatjuk őket 3 evőkanál lisztben. Egy kiváló teflon...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű