1 kg háztartási keksz, a töltelékhez: 1 l tej, 3 csomag vaníliás pudingpor, 2 csomag vaníliás cukor, 4 db tojás, 1 csomag zselatin, 13 evőkanál cukor, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, a csokimázhoz: 10 dkg ét tortabevonó, kevés olaj
A tepsi alját kirakjuk keksszel. A töltelékhez egy edényben összekeverjük a hozzávalókat. Ezt sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk félig kihűlni, majd hozzákeverjük a tojások felvert habját.
A cukrot a margarinnal habosra keverjük, és az előző krémmel összekeverjük.
A krémtölteléket ráöntjük a tepsiben lerakott kekszre, majd a tetejére még egy réteg kekszet helyezünk.
A csokimázhoz a csokit egy kis edényben apró darabokra tördeljük, hozzáöntünk egy kevés olajat, és gőz fölött felolvasztjuk. A süti tetejére öntjük, elsimítjuk, és 1 éjszakát hagyjuk állni, hogy a keksz megpuhulhasson.
A tejfölt habosra keverjük, beletesszük a cukrokat, a citrom reszelt héját és a levét. A tejszínt kemény habbár verjük, majd óvatosan belekeverjük a citromos krémbe. Egy mély tál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFuttassuk fel az élesztőt meleg tejben, majd adjunk hozzá 0,5 kiskanál cukrot és 2 kanál lisztet. Addig keverjük amíg folyékony tésztát kapunk, majd tegyük meleg helyre 30 percre,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét 4 ek vízzel és 2 ek cukorral kemény habbá verjük. Bele a többi cukrot, a sárgákat egyenként és még 4 ek vizet, majd lassan a lisztet is, ebben előzőleg elkevert...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral béleljük (kb. 38x24 cm-es). 2. A puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojássárgákat is hozzádolgozzuk. A kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű