A burgonyát héjában, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. „Lapjában” kettévágjuk, a belsejét kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy kb. 1/2 cm-es fala maradjon. A kiv...
Elkészítési idő:---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...
Elkészítési idő: 180A spenótot sós vízben megfőzöm, közben a tojás fehérjéket kemény habbá, a sárgáját jól felverem. Ha kész a spenót áttöröm, vagy átturmixolom, majd hozzáadom a felvert tojás sárgájá...
Elkészítési idő:Elkészítjük a rizst: többször váltott hideg vízben addig mossuk, amíg a víz áttetsző, tiszta marad. Feltesszük főni a vízzel, nagy lángon felforraljuk, majd kis lángon, lefedve 10-...
Elkészítési idő: