25 dkg kemény sajt
2 db tojás
10 dkg tk.liszt
1 csipet bors
Ezeket összekevertem, nedves kézzel golyókat formáztam belőle és durvára ledarált zabpehelybe forgattam, forró kókuszolajban kisütöttem, mennyei!!!
A csicseriborsót egy tálba mérem, és minimum négyszeres vízmennyiséggel felöntöm. Legalább 24 órát hagyom ázni, ha közben elfogyna róla a víz, pótolom. Az olívaolajat egy lábosba...
Elkészítési idő:A paprikaféléket megmossuk, kicsumázzuk, a hagymát megpucoljuk, és mindkettőt ledaráljuk. A gombát megpucoljuk, megmossuk, enyhe sós vízben előfőzzük, majd kétharmadát ledaráljuk....
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyùjuk, golyòkat formálunk majd megforgatjuk zsemlemorzsában, forrò olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 20 perc